Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته بر اثر غفلت پیمانکار طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به مزارع سیستان تمامی خطوط تلفن منطقه قطع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ سهل انگاری پیمانکار قطعی تمامی خطوط ثابت و همراه منطقه سیستان را به مدت پنج ساعت از ساعت۱۳ تا ۱۷ و ۳۰ به همراه داشت.

با قطعی خطوط مردم در کلافگی و سردرگمی به سر می بردند چرا که این امر سبب قطعی تمامی دستگاه های خودپرداز و کارتخوان ها شده بود و این موضوع برای افرادی که خرید خود را تنها با کارت بانکی انجام می دهند سختی های زیادی را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در سیستان نیز همانند سایر نقاط کشور اینترنت جزیی از زندگی شده بنابراین قطعی آن به مدت پنج ساعت برای مردم به ویژه نوجوانان و جوانان که ساعات زیادی در روز را در فضای مجازی به سر می برند بسیار دشوار بود.



در بسیاری از ادارات و نهادها امور به وسیله اینترنت انجام می شود بنابراین روز گذشته با قطعی خطوط در واقع کارمندان و پرسنلی که با اینترنت کار می کنند بیکار و ارباب رجوع نیز با سردرگمی مواجه شده بودند آن هم در سیستانی که بسیاری از مردم برای تهیه نان شب خود هم با مشکل مواجه هستند با این وضعیت کار آن ها نیمه تمام مانده و برای ادامه آن مجبور به صرف هزینه ایاب و ذهاب مجدد شدند.

با اینکه تلفن های همراه و ثابت بعد از گذشت چند ساعت وصل شد اما شهروندان از این وضعیت پیش آمده بسیار گلایه مند بودند.

سهل انگاری پیمانکار باعث قطعی خطوط شده بود

رئیس شرکت مخابرات زابل به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: تنها علت قطعی چندساعته خطوط مخابراتی در منطقه سیستان قطع شبکه فیبر نوری توسط پیمانکار مجری طرح انتقال آب به مزارع دشت سیستان کیلومتر ۱۰۵ سه راهی دشتک بود.

فداحسین الهی مقدم افزود: پیمانکار طرح ۴۶ هزار هکتاری در حوالی لوتک اقدام به قطع فیبر شرکت زیر ساخت به علت حفاری و عدم آگاهی از اینکه توسط شرکت زیرساخت جا نمایی شده خطوط ارتباطی را قطع کرد.

وی با بیان اینکه نگهداری این فیبر برعهده شرکت زیرساخت می باشد، تصریح کرد: با تلاش پرسنل مخابرات خطوط پس از پنج ساعت وصل شد.

الهی مقدم اذعان داشت: برای حل مشکل سریعا سه اکیپ از مرکز استان به منطقه سیستان اعزام که با تلاش های انجام شده توانستند مشکل برطرف شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • پیگیری طرح نیمه تمام آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • پیگیری اجرانشدن طرح آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان